In steam turbine power plant what are the rpm of turbine at 200 psig steam pressure?

تم إضافة السؤال من قبل SYED SAQIB AHMED , Junior Shift Engineer , KANUPP
تاريخ النشر: 2013/10/02
SYED SAQIB AHMED
من قبل SYED SAQIB AHMED , Junior Shift Engineer , KANUPP

on200 psig steam turbine should be on turning gera or barring gear that means its rpm is2 to3.

imran ahmed abbasi
من قبل imran ahmed abbasi , Asst: SIte engineer (Mechanical) , Tianjin electric power Construction Company

may be rpm of S.T of200 psig is1000 rpm