Select mobile from emp table number is Saudi line, number is STC company line, number contains number 1 twice, number does not contain number 9.

Saudi line start with6.

STC line start with,,.

example:

note: you can use regular expressions

تم إضافة السؤال من قبل Abdulhameed Al-Hababi , IT manager , مصنع الحفظي للمشغولا المعدنية Alhefzi Factroy
تاريخ النشر: 2016/12/22
issa abed rabbo
من قبل issa abed rabbo , Senior Business Consultant / System Analyst , Pioneers Technology (Pio-Tech)

SELECT mobile

    FROM emp

   WHERE     mobile LIKE '00966%'

         AND SUBSTR (mobile, 6, 2) IN (50, 55, 53)

         AND mobile NOT LIKE '%9%'

  HAVING REGEXP_COUNT (mobile,

                       '1',

                       1,

                       'i') = 2

GROUP BY mobile