عاملاً كنت، أم مديراً هل من الممكن أن تتنازل عن إجازتك حبّاً بعملك لإنجاز مهمّة ما؟ و هل صدف أن حصل هذا الأمر معك؟

تم إضافة السؤال من قبل bassam sabbagh , المشرف و المسؤول الفنّيّ , مديريّة صحّة اللاذقيّة-شعبة اللايشمانيا و الصّحّة البيئيّة
تاريخ النشر: 2013/10/02
حسام ناجى
من قبل حسام ناجى , testing and commissioning engineer II , SENDAN INTERNATIONAL COMPANY

طبعااااااااااا مافيش اى مشكله انى اتنازل عن الاجازه مقابل العمل

Manar Badeir
من قبل Manar Badeir , متدربه , مدرسه الثانويه بنات

أكـــيد طبعاً أتنازل  طالما فى مصلحه العمل و بكده هأرضى مديرينى ليه لا .. وبعدين احنا عايشين من غير شغل كام سنه هنيجى يوم ما نشتغل نطلب أاجازه ... ربنا يوفقنا بس ونلاقى شغل واحنا نشتغل بضمير ومش عايزين اجازات خالص بالمره نعوض الاجازات الاجباريه اللى عايشينها ------------------ يارب نشتغل يااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارب

hazem shaaban
من قبل hazem shaaban , Group G. Manager , El Helal

والله تنازلت عن اجازاتى السنويه25 عام  ولا فائده  بل وجدت من لم يتنازل يعامل افضل منى  بل ويحترمه اصحاب العمل اكثر منى و يهابوه ولا يجرىء احد على مطالبته بالتنازل عن اجازاته اتصدق  هذا والله حصل معى

Islam Ahmed El Sayed
من قبل Islam Ahmed El Sayed , Sales Representative , henkel

نعم تاجيل الاجازة لامانع فيه لانجاز العمل ----

إن الله يحب إذا عمل أحدكم عملا أن يتقنه

sally el hosiny
من قبل sally el hosiny , HR Specialist , comfort home collection

اكيد وحصلت معايا الشغل اهم ... الشغل اساس حياة الانسان وخصوصا لو كان الواحد بيشتغل حاجه بيحبها وبيبدع فيها .... الشغل متعة

Nagwa Yehia Ramadan
من قبل Nagwa Yehia Ramadan , IT support & Data entry , Saba IP

نعم اتنازل ..

Mah Alahdab
من قبل Mah Alahdab , مراسل صحفي , موقع رؤى الغد الإلكتروني

نعم إن كان الأمر هام لإنجاح العمل أو إذا كان صاحب العمل يستحق هذا من خلال معاملته ( وحصل معي وقطعت إجازتي وعدت إلى العمل )

Doaa Zaki
من قبل Doaa Zaki , منسق اعمال وتعاقدات بالمعهد الإقليمي للأمن البحري , الأكاديمية العربية للعلوم والتكنولوجيا والنقل البحري

نعم يمكنني التخلي عن اجازتي لانجاز امر مهم في العمل يجب انجازة خلال فترة اجازتي علي ان تعوض الاجازة في وقت لاحق يكون فيه العمل اقل

وقد حدثت معي في فترة عملي فى الاكاديمية وتخليت عن اجازتي لضرورة غياب زميله اخري لظروف طارئة وكان هناك عمل لابد ان ينجز في ذلك اليوم فقطعت اجازتي وذهبت للعمل بدلا منها وانجزت العمل

Ahmed B
من قبل Ahmed B , Add. 2nd officer , Rawabi Vallianz

طول ما فيه تقدير من الشركه وادارتها + انك بتحب عملك يبقى مفيش اى مشكله من اى حاجه وممكن تتنازل عن اجازه وتكون سلس فى سعات العمل الزايده ......... الخ

mohammad antar
من قبل mohammad antar , دراسات و اشراف و تنفيذ , نقابة المهندسين السوريين باللاذقية - شعبة المكاتب الهندسية الخاصة

طبيعي جدا" بل أكثر من طبيعي أن يتنازل عن اجازته لانجاز عمل مطلوب منه انجازه ولايحتمل التأخير....وذلك اذا كان محبا" لعمله....فالعمل المحبوب مثل المعشوقة.....يبقى الانسان متلهفا" له.....أما حول حصول ذلك معي خلال حياتي العملية......فحدّث ولاحرج......مرات ومرات أكثر من أن تحصى.

mohamed yousry
من قبل mohamed yousry , Chief Accountant , Banta Furniture Company

لابد على الفرد ان يضحى من اجل عمله

ولكن اعجبنى تعليق الزميل hmed T. Badawy

 Ahmed T. Badawy

Ahmed T. Badawy Admin. Asst. Cum Recruiter at Pyramida Manning Services

تتبّع

 وهو التقدير..... ما هو نوع التقدير الذى تنتظره من الشركه وادارتها