What most important thing to high quality finish paint?

More coats much better quality paint finish.

تم إضافة السؤال من قبل Roseller Jr. Trinidad , Chief Painter , AJM HOME DESIGN & CARPENTRY SERVICES
تاريخ النشر: 2013/10/03
ADNAN ALKHRAIBAT
من قبل ADNAN ALKHRAIBAT , JORDAN , JORDAN AERO NAUTICAL SYS CO

the most important thing is the preparation and cleaning before painting

loganathan chetty
من قبل loganathan chetty , reception customer service manager , Fouad Alghanim&sons

Painting technique & a good spray gun.