As project manager, you wish to impose a standard method by which subordinates calculate project costs. Which level of communication should be?

required for this effort?

A. All of the other alternatives apply.

B. Face-to-face

C. Written

D. Non-verbal

E. Telephone

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/02/11
Md Fazlur Rahman
من قبل Md Fazlur Rahman , Procurement Specialist , Engineering and Planning Consultants Ltd

C. Written...............................

Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

C - written is the most appropriate choice.