How to use Reports Parameters in Microsoft rdlc, using with ASP.NET C# web application As Local Reports Not Server Reports.?

تم إضافة السؤال من قبل Naved Ahmed , Project Manager / Team Lead , Dynamics Technology Solutions
تاريخ النشر: 2017/03/07
Mustafa Khan
من قبل Mustafa Khan , HRIS Specialist , University of Engineering and Technology Islamabad

The compact() function creates an array from variables and their values - The extract() function imports variables into the local symbol table from an array.)))_