Kindly elaborate with example...?

تم إضافة السؤال من قبل Khaliq Raza MBA MS CFE AFA , Senior Accountant , ARCO TURNKEY SOLUTIONS CONTRACTING LLC
تاريخ النشر: 2017/03/18
Mohammad Iqbal Abubaker
من قبل Mohammad Iqbal Abubaker , Jahaca Pty Ltd - Accounts Administrator , Jahaca Pty Ltd - Accounts Administrator

Fictitious Assets Definition: Assets, which have no market value, are called fictitious assets. Examples of fictitious assets are preliminary expenses, loss on issue .