International Auditing Standards are issued by:

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Ashfaq , Financial Controller , Union COOP
تاريخ النشر: 2013/05/08
Waqas Ahmed Shah
من قبل Waqas Ahmed Shah , Accounting Officer , Pakarab Fertilizers Limited

b.
IAASB

Abd ElRahman Mohammed Idris Mohammed
من قبل Abd ElRahman Mohammed Idris Mohammed , Internal Audit Manager , Kenana Sugar Company Limited

(b) IIASB ( International  Internal  Audit  Standards Board ).

Ishtiaq K
من قبل Ishtiaq K , Senior Accountant , Best Homes Emirates Gen. Cont. LLC

b.
IAASB