How to remove such type error in php file headers already sent by php?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Irfan , Certified Magento Developer , Xcite.com
تاريخ النشر: 2013/10/08
Muhammad Majid Saleem
من قبل Muhammad Majid Saleem , Senior PHP Developer / Project Manager , SwaamTech

This means - header has already been set before your header() statement calling. You should make sure following things:

  1. There should no WHITE SPACE at your start of the file.
  2. Nothing should be PRINT / ECHO anything before your header() statement.
  3. <head> should not be called before your header() statement.
  4. Alwasy use exit(); function after your header() statement.