What is the best accounting software for small business?

تم إضافة السؤال من قبل Hayssam Marhaba , Senior Accountant , Computer and Power Technology LLC - ( MDS Computer Group )
تاريخ النشر: 2013/10/08
wael mohamed
من قبل wael mohamed , Internal Audit Manager , Egypt Bakery Stores & Egypt Modern Bakery

Double Click

Mohamed Elbadry Elbadry
من قبل Mohamed Elbadry Elbadry , General Manager of Financial and Administrative , UNION OF PRODUCERS & EXPORTERS OF HORTICULTURAL CROPS

excel

Shahzada Kamran
من قبل Shahzada Kamran , Accounts Executive , Atlas Battery Limited

Peachtree

SINIMOL SKARIAH
من قبل SINIMOL SKARIAH , HR Business Partner , NMC HEALTHCARE (Al Zahra Hospital)

Tally or Excel

Ahmed Raouf Mansour
من قبل Ahmed Raouf Mansour , محاسب عام , شركة شبه الجزيرة للمقاولات

 may be Peachtree

Ahmed Adel Sadek Shehata
من قبل Ahmed Adel Sadek Shehata , Chief Accountant , Queen of oils

Peachtree is good and easy