What is the difference between Income statement & Balance Sheet?

تم إضافة السؤال من قبل MUHAMMAD SHOAIB , Finance Manager , KUNDI DEVELOPMENT CORPORATION PVT.LTD
تاريخ النشر: 2017/04/18
Kaleem Uddin Mohammed
من قبل Kaleem Uddin Mohammed , Accounting and Reporting Manager , Dal Group

IS reflect the performance while the BS portrays the Financial position of an entity.