The project life-cycle can be described as?

A. project concept, project execution, and project reporting.

B. project planning, project control, project definition, WBS development, and project termination.

C. project concept, project planning, project execution, and project close-out.

D. All of the other alternatives apply.

E. project planning, work authorization, and project reporting.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/05/05
nizamdeen nizamdeen sheik
من قبل nizamdeen nizamdeen sheik , civil Engineer , Al Ayuni Trading and contracting company

C. project concept, project planning, project execution, and project close-out.

DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

Thank you. I seem option C - C. project concept, project planning, project execution, and project close-out is a good answer.

Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

Option C is the correct answer