How to Convert Microsoft Project 2013 file to Primavera?

I have File in Microsoft Project format and I want it convert to Primavera

تم إضافة السؤال من قبل PRADEEP KUMAR , Scheduling Engineer , Saudi Aramco - Al Hoty company
تاريخ النشر: 2017/05/07
Idowu Yusuf
من قبل Idowu Yusuf , PROJECT CONTROL ENGINEER , CAKASA NIGERIA COMPANY LIMITED (Nigeria)

In Microsoft Project 2007, the project must first be saved as a .xml file.  It can then be imported into P6.2. but P6 still give errors while importing from MS Project XML file so you will lose a lot of program data in the imported file.