In AutoCAD ,Which Key do you press to cycle through the available snap points? A. Ctrl B. Shift C. Tab D. Alt

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Sr Project Engineer , DAR WA EMAAR DEVELOPMENT AND REAL STATE
تاريخ النشر: 2017/05/08
Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

In AutoCAD ,Which Key do you press to cycle through the available snap points? A. Ctrl B. Shift C. Tab D. Alt

the answer

Tab

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thanks for invitation

agree with Mr. Yosuf

Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

Option C is the correct choice.

يوسف دمدوم
من قبل يوسف دمدوم , مهندس و مسير , مقاولة اشغال البناء

Thank you for the invitation

i Use the key shift

Thank you for the invitation. Sorry, it is not related to my field.