Please suggest what are the most commonly using Project Management software tools in UAE?

Please suggest What are the most commonly using Project Management software tools in UAE ?

تم إضافة السؤال من قبل Shaikh Subahan , PMO & DEV-OPS SUPPORT , Etisalat Telecommunications
تاريخ النشر: 2017/05/24
Robert Roque Quejada
من قبل Robert Roque Quejada , BRIDGE ENGINEER , DAEWOO E & C Co. Ltd

primavera 6 construction management scheduling budgeting & risk management

Gantt Chart is an ideal project management freeware tool .TFS will be more beneficial from an devops perspective . Zoho is one another pm tool used in UAE .

Alekh Shakya
من قبل Alekh Shakya , Dy.Manager , Polixel Security Systems Pvt. Ltd.

SAP, Primavera, MS Project.

Ibrahim Khalif  Maraade
من قبل Ibrahim Khalif Maraade , Senior Project Manager , Banque Saudi Fransi

MS Project and Oracle Primavera

AKASH MUKHOPADHYAY
من قبل AKASH MUKHOPADHYAY , Project Manager , Weir

Primavera P6 Professional Project Management

Charles Essien
من قبل Charles Essien , Calabar

Primavera Accelo Advantage Deltek Vision WorkflowMax

Jira , TFS is my personal opinion ... I know these are just 2 ;)

Philip Armstrong
من قبل Philip Armstrong , Technical Project Manager , CriticalRiver Technologies Pvt. Ltd.

MS-ALM, MS-Projects, Primavera & MS-Excel too

Jibeesh Kuruppath Thambi Kuruppath
من قبل Jibeesh Kuruppath Thambi Kuruppath , Network & IT Support Engineer , Chipin Corp HFZA

Primavera and Microsoft Project