What are the HR key competencies that employers look for to hire a professional HR person?

تم إضافة السؤال من قبل Zaher Al Magdawi , HR Supervisor , Nabors Drilling
تاريخ النشر: 2017/05/29
Binoj Jose
من قبل Binoj Jose , Executive Academy , Cognizant Technology Solutions

Getting things done. HR person should be able to get the requirement done on time.