What are the criteria which should be into account for the land transportation in an emergency?

How can a relief items distribution be coordinated to dispatch by land?

تم إضافة السؤال من قبل SALEH OLIMY , Warehouse Officer , IOM Qatar
تاريخ النشر: 2017/06/14
Mohamed Elsaftawy
من قبل Mohamed Elsaftawy , LOGISTICS MANAGER , DRAGADSO GULF CONSTRUCTION CO,

Free of any kind of impediments