How do you start your Building Design: Inside Out or Outside In?

تم إضافة السؤال من قبل Maged Gamie , Project Coordinator , Hanns Seidel Foundation
تاريخ النشر: 2017/07/04
deny albatrossa
من قبل deny albatrossa , Head of Engineering Department , Tzen Plantation Ltd.

Inside out, because every building has their own activity. The building live is activity inside the building.