What's the best muscle car to buy, Mustang GT or Camaro SS?

تم إضافة السؤال من قبل Mariam Eid , Marketing and Communications Manager , Executive Solutions
تاريخ النشر: 2017/07/13
Nelson Mabote
من قبل Nelson Mabote , General Receptionist/ Administration , Toyo

Mustang Gt is the excellent

Ahmed Amber
من قبل Ahmed Amber , Technical Support , SNK Petroleum Wholesalers, Inc. NY

Mustang.. default muscle car

Sami Younis
من قبل Sami Younis , Automotive Aftersales Manager , Naghi Motors

I'd chose Camaro Summer :)

Mohammed Aamer Vhora
من قبل Mohammed Aamer Vhora , Quality Inspector , Trigo Quality services @ Ford Plant Sanand

if you are Looking for the "Heavy" factor Camaro SS preferable but as for "perfomance factor" mustang GT unbeatable.