What are the main job responsibilities for CAD Manager?

تم إضافة السؤال من قبل Parwez Khan , Sr. Draughtsman / office Engineer , Combined Group Contracting K.S.C.C.
تاريخ النشر: 2017/07/22
vinay sharma
من قبل vinay sharma

The CAD Manager is understand water flow diagram so he manage the design accoprding to recomended parts or assembly of clint desire & handover to clint at delivery date with the whole design & analysis report.

Parwez Khan
من قبل Parwez Khan , Sr. Draughtsman / office Engineer , Combined Group Contracting K.S.C.C.

Anyone can help me to resolve this question please???