What are the major key performance indicators (KPI) for internal auditors?

what are the specific KPIs for Internal Auditors

تم إضافة السؤال من قبل cyrus owino , SENIOR INTERNAL AUDITOR , FEP HOLDINGS LTD
تاريخ النشر: 2017/07/31
Hasssan Sohail
من قبل Hasssan Sohail , Accounting Manager , Metex Metal Expansion Factory

KPI will be different for different areas. Audit committee decides which area to audit, like Revenue, Expense, assets, liabilities, each area will have its own KPI.