To control a group of Technician which management is best a) Angry Management b) Motivational Management?

تم إضافة السؤال من قبل Md Shaikat Raihan , Additional Director , Walton Hi-Tech Industries Ltd.
تاريخ النشر: 2017/08/08
Moin Akhter
من قبل Moin Akhter , Trainee , Government College of Technology, Multan Pakistan

b) Motivational Management

Mohammed Nawab
من قبل Mohammed Nawab , Maintenance Technician

Give people multiple reasons for doing what you want them to do.

motivate them encourage them appreciate them what they done