You are project manager and now you are middle of comparing proposals received from sellers. Comparing proposals received from sellers done in?

A. Conduct Procurements

B. Plan Procurements

C. Administer Procurements

D. Close Procurement

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/08/11
ZUHAIR AHMED PARKAR
من قبل ZUHAIR AHMED PARKAR , Supply Chain Manager , WARBA MEDICAL SUPPLIES COMPANY

A. Conduct procurement is the answer

abdalhamid kadri
من قبل abdalhamid kadri , client representative , city investments

C. Administer Procurements

hassan kourani
من قبل hassan kourani , frontend developer , Quiqup

A. Conduct Procurements bbb

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Answer: A

Explanation: Comparing proposals received from sellers done in Conduct Procurements