Bayt.com is the leading job site in the Gulf and Middle East its true or not?

Bayt.com is the leading job site in the Gulf and Middle East

its true or not?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Safree Ismath abdul nazeer , Quantity Surveyor , Redco Construction
تاريخ النشر: 2017/09/10
رضا أحمد الشوادفي صالح
من قبل رضا أحمد الشوادفي صالح , مدير مشروع , الراجحي للتنمية المحدودة

Bayt.com is the leading job site in the Gulf and Middle East

its true