Which are the best practices to identify in advance imbalance with enough time in order to implement an action plan to correct it?

تم إضافة السؤال من قبل Antonio Gonzalez Huerta , HEAD OF EUROPEAN FLEET CONTROL ROOM , innogy Spain
تاريخ النشر: 2017/09/24
Ahmed Mohamed Roshdy Hggag
من قبل Ahmed Mohamed Roshdy Hggag , بيع الخدمات , الحاسبات المتقدمة ACT

Best practices are continuous follow-up with team members and no decision is taken until all are agreed