What are the most personal criteria employers pay attention to during interviews to make them hire the candidate?

personality , look , communication skills, color, nationality

تم إضافة السؤال من قبل Mhadji Ali Ahamada , HR Specialist , SAMHA FOR CLEANING AND HOSPITALITY
تاريخ النشر: 2017/09/30
khurram iqbal
من قبل khurram iqbal , Assistant Manager , Kaizen Pharmaceuticals (Pvt.) Ltd

The candidate should be eye contact and using hand gestures, it may shows his/her level of confidence.