In your opinion, what could be the reason Apple launched two new phones at the same time?

Launch of Apple iPhone8 and iPhone X. What happen to iPhone7s or9?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2017/11/06
Mahmood Makki
من قبل Mahmood Makki , Product Manager , UniMed UniHealth Pharmaceuticals Ltd

To have market share from both sides

Nijabdeen Mohammed Naleem
من قبل Nijabdeen Mohammed Naleem , Senior Sales Manager , Realtor Lanka Properties (Pvt) Ltd

I think they are scared of their market share, with the dazing re-launch of NOKIA.