To resign or to request for salary increment?

تم إضافة السؤال من قبل Nino Antonio , Executive Assistant to the President , Don Tino Realty & Development Corporation
تاريخ النشر: 2017/11/07
Mahmoud Hussien
من قبل Mahmoud Hussien , مدير مالى , Green Touch Hard & Softscaping

MBA Holder

CMA Holder

 such those things might help of increment your salary

Mathews Sunny
من قبل Mathews Sunny , EXECUTIVE SECRETARY AND ASSISTANT , El Seif Development Co

Ask for Salary Increment !! After service of at-least one year.