Which is the most important element of Project Management Plan that is useful in Develop Human Resource Plan process?

A. Quality Assurance activities

B. Activity Resource requirements

C. Budget Control activities

D. Risk Management activities

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/11/09
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Answer: BExplanation: Activity Resource requirements is a primary input to Develop Human Resource Plan process.