ازاى اقدر اقنع الشركات انها تاخد قرض من بنك وانه افضل من بنوك تانية فى الائتمان (ازاى اجذب العملاء لاخذ قروض من البنك )... ؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2017/11/09
Abdelfattah mohamed hassan Abdelhafez
من قبل Abdelfattah mohamed hassan Abdelhafez , مدير عام ببنك القاهرة بالمعاش حاليا , بنك القاهرة - المركز الرئيسي

اشكرك علي الدعوة

بداية تحياتي سؤال هايل

ان يكون لديك القدرة والمهارة في الحديث عن المنتجات والخدمات المصرفية  التي يتعامل فيها البنك ولديك القدرة علي فهم طبيعة نشاط العميل ودورة تشغيلة وان يكون لديك تفويض من ادارة البنك في اتخاذ القرار فيما يحتاجة العميل سواء منتجات او خدمات مصرفية سواء بتحدبد نوعيات الخدمات ونوعية المنتجات  وكذا عمليات التسعير

العروض والمصداقية اهم حاجة للتعامل