How can you explain the basic accounting equation?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Aijaz Ahmed , Accountant , Quba Foams & Furnishing
تاريخ النشر: 2017/12/12
Mohana Krishnan
من قبل Mohana Krishnan , Financial Controller , Miracle Motors Company Limited

Accounting Equations => Assets = Liabilities + Capital

All the assets (Including losses and expenses if any i.e Debit) are being originated or funded by a liability or capital (Including Reserves and surplus[Profit] and income if any i.e credit)