If we have Site A (main Site) with Domain Controller and site B with Child domain and DHCP Server , witch users / groups can authorize DHCP?

تم إضافة السؤال من قبل Maan Al Theeb , Acting IT Team Leader , Road & Transport Authority
تاريخ النشر: 2018/02/04
George Koranteng Ayisi
من قبل George Koranteng Ayisi , Infrastructure Specialist , Tullowoil Ghana

Users with Enterprise Admisnistrators Right (Main Sight A)

Md Mamun Ar Rashid
من قبل Md Mamun Ar Rashid , Digital Literacy Teacher and IBDP Program Coordinator , SMART SCHOOL

Only users form child domain can authorize DHCP