How can one track progress to meet deadlines and stay focused when working on multiple projects?

تم إضافة السؤال من قبل Christine Ndunge Wesonga , Management Trainee , Career Point Solutions
تاريخ النشر: 2018/02/15
abdulwareth alkheir
من قبل abdulwareth alkheir , إداري و أمين صندوق , فرع مؤسسة ابراهيم عبدالعزيز التركي للمقاولات

we can one

we can one track progress to meet deadlines and stay focused when working on multiple projects By managing time and prioritizing tasks .