How to derive actual project expenses in production of advertising project,expenses are in-house labour as well as miscellaneous expenses?

تم إضافة السؤال من قبل Usha Rani
تاريخ النشر: 2018/02/18
Mirza Sarfaraz Baig
من قبل Mirza Sarfaraz Baig , Senior Accountant , ZIMMER BIOMET ASEL ARABIA

Total product cost can be determined by adding together the total direct materials and labour costs as well as the total manufacturing overhead costs