What means CFM and Why float valve install in chiller Which is the best type air cool are Water cool for HVAC System how to control humidity?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Wahab mohammed , Acting Supervisor , DETE CON Al Saudia Co. Ltd
تاريخ النشر: 2018/03/02
KHAJA MOIZUDDIN MOIZUDDIN
من قبل KHAJA MOIZUDDIN MOIZUDDIN , Senior Mechanical Engineer , KERNEL Engineering Consultan

CFM is cubic feet per minute, its a unit to express fow rate of air in ducting systems. Float valve controls the flow of refrigerant evaporator based on the flow of liquid. Air cooled HVAC system is best to control humidity.