Which steel pipe is better to be used for direct burying in Salt soil area?

Material we are using should be coated with epoxy primer and unequal edges should be cover with mastic and totally covered with densyl tape.

تم إضافة السؤال من قبل NITHIN SANAL KUMAR , Lead Mechanical Engineer , China Railway 18th Bureau Group Co. Ltd.
تاريخ النشر: 2018/03/06
NITHIN SANAL KUMAR
من قبل NITHIN SANAL KUMAR , Lead Mechanical Engineer , China Railway 18th Bureau Group Co. Ltd.

Ofcourse, it must be Stainless steel (SS 316L) with primer coating and covered tightly with densyl mastic and tape