If you are an Entrepreneur,What is the basic advantage of an employee? Honest /Professional Knowledge?For what will give you more importance?

تم إضافة السؤال من قبل RENJITH R KURUP , Accountant , Oscar Group LLC
تاريخ النشر: 2018/03/11
Kaustabh Sarkar
من قبل Kaustabh Sarkar , Group HR & Business Excellence Head , Mustafa Sultan Enterprises LLC

Honesty is the first priority which cannot be trained or learnt. It's a trait. Everything comes after that. Integrity is of prime importance.