After graduation seeking a job or continue studying for master degree ?

في رأيك ، كمهندس حديث التخرج : ماذا تود أن تفعل بعد التخرج و لماذا ؟ هل تود البحث عن وظيفة و الحصول على بعض الخبرات أم تود إكمال دراستك لنيل درجة الماجستير (خاصة إذا تخرجت بمعدل ممتاز من الكلية أو الجامعة) ؟ و لماذا ؟ In your opinion , as a Fresh Engineer :What would you like to do after graduation and why? Making some experience and seek a job or continue studying for Master degree (specially if you graduated at a an excellent degree and you think you have a chance for a scholarship in an international university) ?

تم إضافة السؤال من قبل Muhannad AbdulRaouf , Structural Designer (Freelancer) , Freelancer
تاريخ النشر: 2013/10/22
SUBHASHISH BHATTACHARYA
من قبل SUBHASHISH BHATTACHARYA , Asst. Manager-AutoCAD Drawing & Technical Documentation , Jindal Steel & Power Ltd.

If you get a good offer(may be through campus interview)after graduation,go for job because now a days it's very difficult to get any good job.If you don't get it then you can continue your study,furher can be try for job.

haider ali abbasi haidi
من قبل haider ali abbasi haidi , internee Engineer , Laraib Energy

I will go for a job because i have a good CGPA .. I want to practice this theoratical work..

P A Cariappa Appaiah
من قبل P A Cariappa Appaiah , back office executive , Inspire Hond

After , graduation , go for job, work for at least 2 year's, and then continue for higher studies.