How do I get a Robotics / Embedded Systems / Technology career in the middle-east? (i.e. UAE, Qatar )

I am a UK qualified Robotics Engineer looking for opertunities in the Middle East (UAE and Qatar).

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Faizan Cassim , Research Intern , ADVANCED DIGITAL MANUFACTURING TECHNOLOGY LAB, UCLAN BURNLEY
تاريخ النشر: 2018/03/31
Davoud Jafari
من قبل Davoud Jafari

Would you like to get a robotic representation there? I call on Iran. See our website sadrarobot.com