Reserve Analysis a technique NOT used in: 1.Cost Estimating 2.Cost Budgeting 3.Cost Control 4.Estimating Activity Duration?

تم إضافة السؤال من قبل Zakir Muhammed , Contract Administrator , DS Contracting Co.
تاريخ النشر: 2018/06/23
Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA
من قبل Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA , Group Procurement Manager (Civil) , Al Ghurair Construction LLC

Reserve analysis has nothing to do with cost control.

Zakir Muhammed
من قبل Zakir Muhammed , Contract Administrator , DS Contracting Co.

Reverse analysis technique is not used in Cost Control.