I am Vivek want job in Dubai. +9194266 80321, mail id- vivekcoolgugy@yahoo.com?

I have done MBA in finance n marketing. Experience of6yrs. Now haddling business of dad. Please help

تم إضافة السؤال من قبل Vivek Bhandari , Deputy Manager , Kotak Mahindra Bank
تاريخ النشر: 2018/08/28
Osama Elkheshen
من قبل Osama Elkheshen , Direct Sales Representative , االبنك الاهلي المصري

I would like to work with you if you like