Explain how you optimize and reduce web application load time.?

Explain how you optimize and reduce web application load time.

تم إضافة السؤال من قبل asad rauf , Computer Operator , DC OFFICE FINANCE AND PALNNING
تاريخ النشر: 2018/09/02
Sayed Ali Kumail
من قبل Sayed Ali Kumail , Software Engineer , Cherrysoft

you can use  PageSpeed Insights tool for website optimization . i am attaching picture which will help you.