In Cash Flow Statement, where do you present cash paid for dividends declared?

تم إضافة السؤال من قبل Albert Galang , Accountant , Saudi Health Services Co. Ltd.,
تاريخ النشر: 2018/09/15
Lakpa Sherpa
من قبل Lakpa Sherpa , Chief Accountant , Royal United Metal and Glass

Show as negative figure in cash flow from Financing activities under US GAAP or IFRS.