As a project manager, do you want to start working on a new project that is still unknown to you?

What should you investigate during the chartering process? A. Team performance reports B. Enterprise environmental factors C. Project management plan D. Project risk register

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/10/10
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

B. Enterprise environmental factors