What are the causes of economic inflation? How it is measured and managed?

تم إضافة السؤال من قبل Siham Amer , Financial Analyst , Noor Al Hikmah Group
تاريخ النشر: 2018/10/18
Tamer Elbeshbishy
من قبل Tamer Elbeshbishy , Financial and Administration Manager , Al Muzun Holding Group

Thank you for the invitation

The inflaction measurements are many ; Like the intrest rate found, price Levels in comparison of others closed countries... etc

sarfraz khan
من قبل sarfraz khan , almana group of hospitals , almana g. hospitals

subject to ecnomic stimulus..