You are going to take over a new project as the project manager in an enterprise, which is still unknown to you. ?

What should you investigate during the chartering process? A. Team performance reports B. Enterprise environmental factors C. Project management plan D. Project risk register

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/10/23
Nouman Khalid
من قبل Nouman Khalid , Manager , Analog Hope

I will focus on project management plan

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

B. Enterprise environmental factors