Who should always issue the project charter? A. A project initiator or sponsor

B. A low-level manager of the performing organization C. A high-level manager of the performing organization D. A person internal to the project organization

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/10/31
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

A. A project initiator or sponsor