Hi guys, If we connect the Deluge system to existing fire main line , do we need zone control valve before the deluge valve ?

Fire protection Fire Prevention Fire Fighting Deluge system and sprinkler system

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Ali , Sr.Mechanical Engineer , MScENG. , Burns&McDonnell consultants
تاريخ النشر: 2018/11/21
Abdalkader Alajloni
من قبل Abdalkader Alajloni , Maintenance & Facility Manager , Children Museum of Jordan

Referring to NFPA you only need to install isolation valve for maintenance issues, and no need for Z.C.V.