What is the purpose of employee orientation? What role does training play in employee orientation?

تم إضافة السؤال من قبل Lara Bakri , Human Resources Officer , Al Tawfeeq Cooperation
تاريخ النشر: 2018/11/21
Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

"Orientation helps employees find their path to achieve ... "