Your project team has already created the WBS, developed estimates for the work packages, and sequenced the project?

activities using the arrow diagramming method. In addition, your team has applied resource leveling and schedule compression techniques on the project schedule. Which actions should be performed NEXT: A. Obtain approval of schedule B. Obtain acceptance of completed project scope C. Develop activity resource requirements D. Initiate schedule change control E. Decompose the work packages into smaller components called schedule activities

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/01/16
Edgar Isaacs
من قبل Edgar Isaacs , FIRE PREVENTION OFFICER , AFRAS

Obtain acceptance of completed project scope

Uduakobong Akpoho
من قبل Uduakobong Akpoho , Snr. Project Manager – Engineering, Procurement and Construction EPC , Kudzy Konzult Limited

C. Develop activity resource requirements

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

A. Obtain approval of schedule